Ploaia de cuvinte - Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupr

Ploaia de cuvinte - Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupr

miercuri, 8 octombrie 2014

Femeia perfecta care vrea sa ajunga presedinte

A fost odata ca niciodata o femeie perfecta care traia intr-o lume perfecta pana intr-o zi cand l-a intalnit pe barbatul perfect cu care a trait o poveste de dragoste perfecta, finalizata printr-o nunta perfecta. Din dragostea lor perfecta s-au nascut 3 copii perfecti. Intr-o iarna perfecta, pe cand sotul perfect si sotia perfecta se intorceau acasa cu masina, au zarit pe drum un barbat care se straduia sa repare o masina ramasa in nameti. Cei doi soti perfecti, de teama sa nu isi dezamageasca cei 3 copii perfecti, au oprit masina si au incercat sa-l ajute pe barbatul ramas cu masina in drum si porbagajul plin cu saci ticsiti cu cadouri. Acesta era Mos Craciun! Si, cum niciunul dintre sotii perfecti nu era mecanic si habar n-aveau cum sa repare masina, l-au invitat pe barbat in autoturismul lor si-au plecat mai departe la drum. Mos Craciun le-a spus celor doi soti perfecti ca, in acea noapte perfecta, avea o misiune grea: sa duca darurile perfecte tuturor copiilor cuminti in noaptea de Ajun. Cei doi soti perfecti s-au bucurat enorm gandindu-se la toate bucuriile la care urmau sa fie partasi si sa aduca in casele oamenilor Craciunul perfect. La o curba, insa, masina a derapat, iar din accident a scapat cu viata doar femeia perfecta. De ce doar ea? Pentru ca femeia perfecta exista, iar barbatul perfect s-a dovedit a fi o utopie, la fel cum si sa crezi in Mos Craciun nu e altceva decat o nebunie. Femeile ar trebui sa se multumeasca doar cu-atat si sa se opreasca din citit! 

Dar barbatii vor continua sa se intrebe: daca Mos Craciun nu exista, iar barbatul ideal este doar o fantasmagorie, cine a fost la volan? Evident, nimeni alta decat femeia perfecta. Asa s-ar explica si accidentul!!! Si clipa de neatentie. Si sotul mult prea credul. Si inconstienta lui Mos Craciun sa urce intr-o masina condusa de-o femeie. Ce belea - o femeie, chiar si perfecta, la volan! Unde erau sania si turma de reni? Si de ce s-ar urca Mos Craciun intr-un autoturism?

Daca esti femeie si ai citit pana aici asta demonstreaza faptul ca femeile nu asculta de nimeni niciodata! Fac doar ceea ce vor. Prin urmare, de ce va mai mirati ca femeile vor sa ajunga presedinte? Intr-o lume perfecta, oamenii ar vota femeia perfecta, adica femeia presedinte. Dar, cum nimeni nu crede in barbatul perfect si nici macar in Mos Craciun, intrebarea este: cine sa o voteze? Intre atat de multe femei perfecte, ramane o intrebare: care este femeia mai perfecta decat insasi perfectiunea femeii ideale? Stiu, adjectivul perfect n-are grade de comparatie, dar asta nu e valabil si pentru femei! Femeia e unica si neasemuita. Deci, cine merita sa fie presedinte???? Tu pe cine ai vota? Una dintre femeile perfecte sau un barbat banal? Poate pe Mos Craciun?


Epilog dupa alegeri:

:))) Ca sa vezi, presedinte a fost ales chiar Mos Craciun! Sa mai spuna cineva ca in acest an nu vom avea Craciunul perfect de vreme ce presedinte este insusi Santa Klaus!